Oldtimerrit 15 april

   Oldtimerrit voor het goede doel

27654567 1559197510854878 8248421375573746101 nOok dit jaar gaat het team 'Angels on a star' weer de Aple h'Huzes beklimmen om zo geld op te halen in de strijd tegen kanker. Om geld in te zamelen organiseren ze nu samen met Eendenspul een leuke oldtimerrit door het mooie Brabant. 
Kijk eens op www.opgevenisgeenoptie.nl dan kun je zien waar we geld voor inzamelen.

Vanaf 10 uur is iedereen welkom in Diessen bij de Nieuwe Erf. Bij aankomst is er een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Je kunt je dan aanmelden bij de organisatie en dan krijg je een mooie goodiebag met leuke dingen erin en bonnetjes voor het eten en drinken.
Ook zijn er diverse kraampjes waar wat leuke dingen gekocht kunnen worden, ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel. Zo zal er een stand zijn met zelfgemaakte houten hazen en vogelhuisjes, team leuki en leuki staat er met een kraampje met zelf gemaakte sierraden, een sleutelboer die allerlei oldtimer sleutels kan maken en een informatie stand van de Alpe 'd Huzes.
Vanaf half 11 kan er gestart worden met de rit. Deze rit worden gereden op eigen gelegenheid en natuurlijk is het ook mogelijk om in een clubje te rijden. De rit is uitgezet met de bol-pijl methode, zodat het voor iedereen goed te doen is, maar er ook een klein puzzel element in zit. 
Ongeveer halverwege de rit is er een stopplaats waar tijd is voor een heerlijk verzorgde lunch.
Na de lunch is het tijd voor het tweede deel van de rit die natuurlijk loopt over de prachtige wegen van het Brabantse land. 
Er zal zowel in de ochtend als in de middag onderweg het een en ander te zien zijn zodat men zelf te keuze kan maken om uit te stappen en even te gaan kijken. 
Bij aankomst terug in Diessen is er weer wat te drinken en ook dan wordt de inwendige maag niet vergeten. 
Als iedereen weer gefinisht is gaat de loterij van start. Iedereen heeft bij het aanmelden van de rit een lootje gekregen en maakt dus kan op de prijzen in de loterij. Ook is het mogelijk extra lootjes te kopen om zo het team van 'Angels on a star' nog meer te sponsoren voor het goede doel. 

Ben je helemaal enthousiast en wil je graag meedoen? Dat kan!
Schrijf je in door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij het volgende: Naam, adres, type auto, kenteken en aantal personen. Na inschrijving ontvang je een e-mail met alle informatie en bankrekeningnummer voor betaling. Inschrijving is pas definitief na betaling.
Het inschrijfgeld bedraagt  55 euro per auto incl 2 personen. Meer dan 2 personen dan kost het 25 euro extra per persoon. Voor kinderen tot 16 jaar geldt een prijs van 15 euro.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail met je vraag of bel naar 013-5169118 en vraag naar Coosje